top of page

ZAKAJ JAZ?

JAZ
 
Sem Blaž Petkovšek, 35-letni strokovnjak za telesno pripravo. Že 15 let se ukvarjam z znanostjo v športu in s treniranjem vrhunskih športnikov, mladih talentov ter rekreativcev.
 
ZAGOTAVLJANJE NAJVIŠJEGA NIVOJA
 
Zadnja leta razvijam svoje podjetje, ki pomaga ljudem na področju rekreativnega športa in zdravega načina življenja. Filozofija podjetja temelji na popolni prilagoditvi vadbe posamezniku, torej programiranju na osnovi potreb in ciljev posameznika, ki prinese najbolj optimalne rezultate. Cilj podjetja je omogočiti najkvalitetnejše storitve čim širši populaciji. Zaradi zagotavljanja kvalitete treningi potekajo ena na ena ali v paru.
 
V želji po doseganju kar se da najboljših rezultatov sodelujem tudi z drugimi strokovnjaki, kot so ortopedi, fizioterapevti in strokovnjaki s področja prehrane.
 
DOLGOLETNE IZKUŠNJE
 
V vseh letih sem nabral ogromno izkušenj s treniranjem mnogih ekip, športnikov in rekreativcev, tako žensk kot moških, kar mi je pomagalo pri prenašanju znanja v prakso, saj znanje samo po sebi ni dovolj, če ne veš, kako ga uporabiti. Izkušnje sem nabiral tudi skozi vrhunski šport, ki praktično ne dopušča napak in predstavlja najvišji nivo športnega treniranja z velikimi finančnimi vložki ter posledično odgovornostjo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOKAZANI REZULTATI
 
Pri načrtovanju treningov in preverjanju napredka uporabljam rezultate športne diagnostike. Vseskozi zagotavljam novo tehnologijo in vlagam v znanje na kongresih in izobraževanjih. Zato vedno spremljam rezultate telesnih sposobnosti in telesne sestave ter na njihovi podlagi ocenjujem uspešnost programov svojih klientov. Več 100 uspešnih zgodb, podprtih s pričevanji zadovoljnih strank ter izmerjenimi rezultati, priča o uspešnosti programov, ki jih lahko najdete na tej spletni strani.
 
MOJA POT
 
V času študija na Fakulteti za šport sem pridobil veliko znanja ter priznanih usposobljenosti za delo v športu, nato sem pot nadaljeval z delom v različnih klubih, športnih panožnih zvezah in ustanovah, povezanih z znanostjo v športu. Leta 2014 sem se odpravil v Združene Arabske Emirate, kjer sem tri sezone skrbel za telesno pripravo košarkarske ekipe BC Sharjah. Od leta 2017 do danes razvijam svoje podjetje na področju športa in zdravega načina življenja.
 
Biti trener je moja velika strast in želim svojim strankam omogočiti najboljše možne pogoje za trening ter izboljšanje kvalitete življenja ali športne uspešnosti.
 

IMG_5527.jpg
bottom of page