REFERENCE

valdis slika.jpg

Blaž Petkovšek from  2014 till  2017 successfuly worked as a strength & conditioning trainer for "Sports Club Sharjah" in the United Arab Emirates. He was my client and recieved only the best reviews from club's management, coaches and players.

IMG_8320.JPG

Vsak športnik ve, da kondicijska priprava za igranje na visokem nivoju zahteva poglobljeno in disciplinirano obravnavo. Vesel sem, da je Blaž tisti, ki mi na moji poti športnih uspehov vedno stoji ob strani. Zadnjih 5let odkar igram na višjem nivoju ves čas sodelujeva. Skrbno načrtovani treningi, usmerjeni v športno panogo ki to zahteva, prilagodljivost in profesionalnost, so le nekatere izmed lastnosti, ki povedo kako kot trener zadevo obravnava. Več kot zadovoljen sem z rezultati in bi ga priporočil vsakomur, ki si želi izboljšanja, napredka ali ohranjanja telesne kondicije.

donte.jpg

Blaž and I spent time together in Sharjah, UAE and it was one of my best years in UAE. My body was always ready for game day and Blaž was always professional about our work. Great guy on and off the court.

sprajcislika.jpg

Zadnji dve leti med pripravljalnim obdobjem sodelujem z Blažem, saj se zavedam kako pomembno je to obdobje za profesionalnega športnika, zato želim delati le z najboljšimi. Blaž mi zelo pomaga pri mojem razvoju in me vrhunsko pripravi na vsako sezono.

đerma.jpg

Po poškodbi zadnje križne vezi me je čakala naporna rehabilitacija, imel sem to srečo, da sem delal z vrhunskim trenerjem Blažem, ki mi je pomagal da se čimprej vrnem na nogometna igrišča. Od tega je minilo 7 let, še vedno sem profesionalno aktiven in v primeru kakšne poškodbe se rad obrnem k njemu za kakšen nasvet.